Orbán Viktor kiállt egy klubnyi nyugdíjas elé, és tartott nekik egy sajtótájékoztatót a gazdasági növekedésről

Orbán Viktor még a választási kampányban ellátogatott a Belgrád rakparti idősek klubjába, és ott azzal ijesztgetett, hogy valakik mindjárt kicserélik Magyarország népességét. Azóta a Fidesz megnyerte a választást, a régi-új miniszterelnök pedig szerdán újra visszament a nyugdíjasklubba,

ahol úgy viselkedett, mintha éppen sajtótájékoztatót tartana.

Beszámolt az aznapi kormányülésről. Csak jó híreket tudott mondani, például azt, mennyire jó állapotban van a gazdaság, jövőre négy százalékos gazdasági növekedést várnak. Éppen ezért Orbán szerint biztos, hogy nem csak 2018-ban, de 2019-ben is számíthatnak a nyugdíjasok nyugdíjemelésre, illetve prémiumra.

“Amit vállaltunk Önök felé, azt 18-ban és 19-ben is tudjuk tartani” - mondta Orbán.

A kormányülésnek azonban szerinte nem ez volt a legfontosabb pontja, hanem a migráció, a Stop Soros törvény és az alkotmánymódosítás.

“Július 20-áig az összes megígért törvényjavaslatunkat törvény formájában el fogja fogadni a Tisztelt Ház” - mondta Orbán.

A miniszterelnöki látogatás három érdekessége:

  • Orbán Viktor a kormány egyik első ülése után a nagy nyilvánosság helyett inkább egy belvárosi nyugdíjasklubba ment beszámolni az ülésről.
  • A miniszterelnök teljesen biztos benne, hogy a tőle elvileg függetlenül működő parlamenten átmennek a törvényjavaslatai.
  • A kampányban Orbán még Hollik István képviselőjelölttel látogatta meg a klubot. Hollik azonban kikapott az lmp-s Csárdi Antaltól, most már nem is volt ott a képek alapján, helyete Orbán Rogán Antallal, a volt V. kerületi polgármesterrel ment.


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.