Ronaldinho egyszerre két nőt venne feleségül

Fotó: Dirk Waem/Belga/AFP

A 38 éves brazil futballsztár december óta él harmonikus kapcsolatban a riói otthonában két nővel (Priscilla Coelhóval és Beatriz Souzával), és lapinformációk szerint mindkettejüket feleségül is venné, méghozzá egyszerre, az otthonukban.

A Barcelona egykori játékosa, aki januárban vonult vissza, 2013 óta jár Priscilla Coelhóval, 2016-ban pedig Beatriz Souzával is elkezdett randevúzni. Az O Dia nevű lap szerint Ronaldinho januárban kérte meg a nők kezét.

Ronaldinho állítólag mindkét nőnek ugyanolyan ajándékokat ad, egy külföldi utazásukon például ugyanolyan parfümöt kaptak tőle.

A bigámia Brazíliában is illegális, és akár 6 év börtönnel is büntethető, ugyanakkor egy esküvőn egyszerre két emberrel házasságra lépni nem számít két külön hivatalos házasságnak, így az jogilag más tészta. (USA Today)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.