Ronaldinho egyszerre két nőt venne feleségül

életmód
2018 május 24., 19:51
comments 82
photo_camera Fotó: Dirk Waem/Belga/AFP

A 38 éves brazil futballsztár december óta él harmonikus kapcsolatban a riói otthonában két nővel (Priscilla Coelhóval és Beatriz Souzával), és lapinformációk szerint mindkettejüket feleségül is venné, méghozzá egyszerre, az otthonukban.

A Barcelona egykori játékosa, aki januárban vonult vissza, 2013 óta jár Priscilla Coelhóval, 2016-ban pedig Beatriz Souzával is elkezdett randevúzni. Az O Dia nevű lap szerint Ronaldinho januárban kérte meg a nők kezét.

Ronaldinho állítólag mindkét nőnek ugyanolyan ajándékokat ad, egy külföldi utazásukon például ugyanolyan parfümöt kaptak tőle.

A bigámia Brazíliában is illegális, és akár 6 év börtönnel is büntethető, ugyanakkor egy esküvőn egyszerre két emberrel házasságra lépni nem számít két külön hivatalos házasságnak, így az jogilag más tészta. (USA Today)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.