Vajna Tímea barátnője 674 milliós állami megbízást kapott

A Sensation Event&Congress Kft. tulajdonosa, Sárosi Krisztina Mónika cégével és a Budapest Party Service Kft.-vel 674,7 millió forintos keretszerződést kötött az Oktatási Hivatal catering és rendezvényszervezésre - írja a 24.hu az EU lapjában megjelent hirdetményre hivatkozva. 

Sárosi Mónika, amellett, hogy a filmügyi biztos feleségének, Vajna Tímeának, és exbarátnőjének, Dobó Katának a barátnője, tehetséges producer is lehet, hiszen a Magyar Nemzeti Filmalap idén az ő Kölcsönlakás című vígjátékának könyvére adta a legnagyobb fejlesztési támogatást: a döntőbizottsága összesen 10,5 millió forintot szavazott meg a színdarab szövegének átírására. A filmnek Sárosi a producere, és annak ellenére kapott ekkora támogatást, hogy produceri végzettsége nincs, korábban soha nem készített nagyjátékfilmet. A Kölcsönlakás elsőfilmes rendezője Dobó Kata színésznő, Andy Vajna korábbi barátnője.

A 24.hu megemlíti korábbi sikeres vállalkozásait is: 2013 decemberében Rogán Antallal szerződött kommunikációs munkákra az Absolute Occasion Kft.-n keresztül, bruttó 47 millió forintért vállalta a belvárosi önkormányzatnak az Észak Lipótváros megújítása projekt kommunikációs feladatainak ellátását, de az óvónőképzésre szánt pénzekből is megszerzett több tízmillió forintot.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.