Vajna Tímea barátnője 674 milliós állami megbízást kapott

politika
2018 május 24., 07:02

A Sensation Event&Congress Kft. tulajdonosa, Sárosi Krisztina Mónika cégével és a Budapest Party Service Kft.-vel 674,7 millió forintos keretszerződést kötött az Oktatási Hivatal catering és rendezvényszervezésre - írja a 24.hu az EU lapjában megjelent hirdetményre hivatkozva.

Sárosi Mónika, amellett, hogy a filmügyi biztos feleségének, Vajna Tímeának, és exbarátnőjének, Dobó Katának a barátnője, tehetséges producer is lehet, hiszen a Magyar Nemzeti Filmalap idén az ő Kölcsönlakás című vígjátékának könyvére adta a legnagyobb fejlesztési támogatást: a döntőbizottsága összesen 10,5 millió forintot szavazott meg a színdarab szövegének átírására. A filmnek Sárosi a producere, és annak ellenére kapott ekkora támogatást, hogy produceri végzettsége nincs, korábban soha nem készített nagyjátékfilmet. A Kölcsönlakás elsőfilmes rendezője Dobó Kata színésznő, Andy Vajna korábbi barátnője.

A 24.hu megemlíti korábbi sikeres vállalkozásait is: 2013 decemberében Rogán Antallal szerződött kommunikációs munkákra az Absolute Occasion Kft.-n keresztül, bruttó 47 millió forintért vállalta a belvárosi önkormányzatnak az Észak Lipótváros megújítása projekt kommunikációs feladatainak ellátását, de az óvónőképzésre szánt pénzekből is megszerzett több tízmillió forintot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.