Vajna Tímea barátnője 674 milliós állami megbízást kapott

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Sensation Event&Congress Kft. tulajdonosa, Sárosi Krisztina Mónika cégével és a Budapest Party Service Kft.-vel 674,7 millió forintos keretszerződést kötött az Oktatási Hivatal catering és rendezvényszervezésre - írja a 24.hu az EU lapjában megjelent hirdetményre hivatkozva. 

Sárosi Mónika, amellett, hogy a filmügyi biztos feleségének, Vajna Tímeának, és exbarátnőjének, Dobó Katának a barátnője, tehetséges producer is lehet, hiszen a Magyar Nemzeti Filmalap idén az ő Kölcsönlakás című vígjátékának könyvére adta a legnagyobb fejlesztési támogatást: a döntőbizottsága összesen 10,5 millió forintot szavazott meg a színdarab szövegének átírására. A filmnek Sárosi a producere, és annak ellenére kapott ekkora támogatást, hogy produceri végzettsége nincs, korábban soha nem készített nagyjátékfilmet. A Kölcsönlakás elsőfilmes rendezője Dobó Kata színésznő, Andy Vajna korábbi barátnője.

A 24.hu megemlíti korábbi sikeres vállalkozásait is: 2013 decemberében Rogán Antallal szerződött kommunikációs munkákra az Absolute Occasion Kft.-n keresztül, bruttó 47 millió forintért vállalta a belvárosi önkormányzatnak az Észak Lipótváros megújítása projekt kommunikációs feladatainak ellátását, de az óvónőképzésre szánt pénzekből is megszerzett több tízmillió forintot.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.