Az év marketinghúzása: légfrissítőszállítmány érkezett a szarvonattól sújtott alabamai faluba

2018 május 25., péntek 7:34
71

Talán végre fellélegezhetnek az apró alabamai település, Parish lakói. Az állam fővárosához, Birminghamhez közeli, csupán 982 lakosú településen akadt el még januárban egy kétszáz vagonból álló tehervonat, amely New Yorkból szállított emberi ürüléket egy alabamai szeméttelepre.

A vonat hónapokig vesztegelt a település határában, orrfacsaró bűzt árasztva. És ugyan végül április 17-re az utolsó vagont is elszállították, a szag ott maradt.

Egy légfrissítőgyártó, a Febreze meglátta a lehetőséget a helyzetben, így a múlt héten termékmintákkal megpakolt teherautókat küldött Parishbe, hogy a helyieknek legyen mivel elnyomniuk a bűzt. "A Febreze-nél úgy gondoljuk, hogy senkinek se kéne bűzben élnie. Abban biztosak vagyunk, hogy szagelimináló termékeink széles kínálata végre friss levegőt hozhat Parish jó népének" - mondta kommunikációs igazgatójuk, Mandy Ciccarella. (Via AL.com)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt