Az év marketinghúzása: légfrissítőszállítmány érkezett a szarvonattól sújtott alabamai faluba

külföld
2018 május 25., 07:34
comments 69

Talán végre fellélegezhetnek az apró alabamai település, Parish lakói. Az állam fővárosához, Birminghamhez közeli, csupán 982 lakosú településen akadt el még januárban egy kétszáz vagonból álló tehervonat, amely New Yorkból szállított emberi ürüléket egy alabamai szeméttelepre.

link Forrás

A vonat hónapokig vesztegelt a település határában, orrfacsaró bűzt árasztva. És ugyan végül április 17-re az utolsó vagont is elszállították, a szag ott maradt.

Egy légfrissítőgyártó, a Febreze meglátta a lehetőséget a helyzetben, így a múlt héten termékmintákkal megpakolt teherautókat küldött Parishbe, hogy a helyieknek legyen mivel elnyomniuk a bűzt. "A Febreze-nél úgy gondoljuk, hogy senkinek se kéne bűzben élnie. Abban biztosak vagyunk, hogy szagelimináló termékeink széles kínálata végre friss levegőt hozhat Parish jó népének" - mondta kommunikációs igazgatójuk, Mandy Ciccarella. (Via AL.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.