Gyárfás vallomáskiegészítést nyújtott be

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vallomáskiegészítést nyújtott be Gyárfás Tamás a Fenyő-ügyben, közölte ügyvédje, Bánáti János a Zoom.hu-val. A felbujtással gyanúsított Gyárfás a Fenyő Jánossal való konfliktusát részletezi a nyomozóknak, emellett ír a Portik Tamással való megismerkedéséről, valamint Tasnádi Péterről is. 

Gyárfás Tamást április közepén vették őrizetbe, majd gyanúsították meg azzal, hogy ő volt Fenyő János gyilkosának felbujtója. Mivel együttműködött a hatóságokkal, nem helyezték előzetes letartóztatásba, csak nyomkövetővel ellenőrzött lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el ellene a Fővárosi Törvényszék.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.