Még a magyar fociban is váratlan húzással egy ott focizó gyerek apja veheti meg a Vasas akadémiáját

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Vasasból majdnem több van, mint CEU-ból, mert van a Vasas FC, a Vasas SC és a Vasas Kubala Akadémia. A három Vasas nem egyfelé húz, de annyira nem, hogy a a tulajdonosok közötti belső háborúk miatt most úgy néz ki, hogy a Vasas focista utánpótlásnevelése mégsem Angyalföldön lenne, hanem Siófokon vagy a XII. kerületben. 

Röviden: a Vasas SC és a Vasas FC nem akar a jövőben együttműködni azzal a György Tamással, aki a Vasas Akadémia 89 százalékos tulajdonosa. Ezért ő Siófokon folytatná. 250 gyerekről van szó, itt nevelték például azt a Németh Andrást, aki már a belga Genk játékosaként szomorította el Orbán Viktort a felcsúti utánpótlástornán azzal, hogy az ő góljával is legyőzték a Puskás Akadémiát a döntőben, ezzel megint nem sikerült a felcsútiaknak megszerezni a kupát. (Más kérdés, hogy Némethet itthon védőnek nevelték, a belgáknál lett csatár.)

A Nemzeti Sport szerint az eddig is igazán magyaros történetnek lenne egy igazán szép fordulata. A Vasas tulajdonosokkal összevesző György Tamás kiszállna a Vasas Akadémiából, a tulajdonrészét egy ott edző gyerek apja venné meg. Az informatikai cég tulajdonosa 300 millió forintot fizethet az akadémiáért.  

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.