Minden indok nélkül félholtra vertek egy autista fiút Dunaújvárosban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hétfőn este mindenféle indok nélkül félholtra vertek egy autista fiút a dunaújvárosi Széchenyi Parkban, mondta a Borsnak az áldozat testvére. Pétert a barátnője kezdte keresni este tíz óra után, majd éjfélkor 

"valaki bejelentette, hogy sérülten, magatehetetlenül fekszik a földön, és azonnali ellátásra szorul. Rögvest a helyi kórházba szállították, rendkívül súlyos állapotban."

A 29 éves férfit koponyatöréssel és csigolyarepedéssel szállították kórházba, testvére szerint "a földön feküdhetett, úgy taposhatták a fejét. Ezt abból gondolom, hogy cipőnyomok voltak a fején, a testén nem voltak külsérelmi nyomok." Pétert mesterséges altatásban tartják, az orvosok szerint fel fog épülni. 

A Castellum.do helyi lap szerint a támadót a rendőrök másnap elfogták. A 36 éves H. Gábort őrizetbe vették. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.