Minden indok nélkül félholtra vertek egy autista fiút Dunaújvárosban

bűnügy
2018 május 25., 16:42

Hétfőn este mindenféle indok nélkül félholtra vertek egy autista fiút a dunaújvárosi Széchenyi Parkban, mondta a Borsnak az áldozat testvére. Pétert a barátnője kezdte keresni este tíz óra után, majd éjfélkor

"valaki bejelentette, hogy sérülten, magatehetetlenül fekszik a földön, és azonnali ellátásra szorul. Rögvest a helyi kórházba szállították, rendkívül súlyos állapotban."

A 29 éves férfit koponyatöréssel és csigolyarepedéssel szállították kórházba, testvére szerint "a földön feküdhetett, úgy taposhatták a fejét. Ezt abból gondolom, hogy cipőnyomok voltak a fején, a testén nem voltak külsérelmi nyomok." Pétert mesterséges altatásban tartják, az orvosok szerint fel fog épülni.

A Castellum.do helyi lap szerint a támadót a rendőrök másnap elfogták. A 36 éves H. Gábort őrizetbe vették.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.