Weinstein kicsengette az 1 millió dolláros óvadékot és hazasétált

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egymillió dolláros óvadék ellenében szabadon engedte a New York-i bíróság a pénteken letartóztatott Harvey Weinsteint, írja a BBC. A nemi erőszakkal, szexuális bántalmazással és más bűncselekményekkel vádolt producer a bíróság határozata szerint nem hagyhatja el New York és Connecticut államot. Útlevelét bevonták és 

elektronikus nyomkövető viselésére kötelezték.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.