Megválaszolta a kérdést a szegedi püspök: miért épít az állami ajándék milliárdokból nyolcezres focistadiont?!

vallás
2018 május 26., 14:52
comments 226

Vége a találgatásoknak! Kiss-Rigó László, a Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöke választ adott a kérdésre:

a magyar államtól puszira kapott húszmilliárd forint feléből miért építettet Garancsi István egyik cégével egy nyolcezer fős focistadiont?

Hogy örömöt szerezzen.

A püspököt a HírTV kapta el pénteken, a kérdésre adott pontos választ úgy szólt, hogy 

„mi, ugye, elsősorban nem anyagiakkal próbálunk eredményt elérni, tehát egy kicsit nehezebb helyzetben vagyunk, mint sokan mások, de nyilván mindent megteszünk azért, hogy egyrészt Szegednek örömet szerezzünk azzal, hogy esetleg első osztályban játszik a csapat. Másrészt amiért ezt a csapatot működtetjük, a felnőtt csapatot, az akadémisták, a fiatalok lássanak egy pozitív utat előre, és ezen végig tudjanak menni”.

A csapat amúgy kieső helyen áll.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt