Megválaszolta a kérdést a szegedi püspök: miért épít az állami ajándék milliárdokból nyolcezres focistadiont?!

vallás
2018 május 26., 14:52
comments 223

Vége a találgatásoknak! Kiss-Rigó László, a Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöke választ adott a kérdésre:

a magyar államtól puszira kapott húszmilliárd forint feléből miért építettet Garancsi István egyik cégével egy nyolcezer fős focistadiont?

Hogy örömöt szerezzen.

link Forrás

A püspököt a HírTV kapta el pénteken, a kérdésre adott pontos választ úgy szólt, hogy 

„mi, ugye, elsősorban nem anyagiakkal próbálunk eredményt elérni, tehát egy kicsit nehezebb helyzetben vagyunk, mint sokan mások, de nyilván mindent megteszünk azért, hogy egyrészt Szegednek örömet szerezzünk azzal, hogy esetleg első osztályban játszik a csapat. Másrészt amiért ezt a csapatot működtetjük, a felnőtt csapatot, az akadémisták, a fiatalok lássanak egy pozitív utat előre, és ezen végig tudjanak menni”.

A csapat amúgy kieső helyen áll.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.