Ronaldo bejelentette, hogy elhagyja a Madridot?

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

A zsinórban harmadszor megnyert Bajnokok Ligája után Ronaldo a meccs után olyan nyilatkozatott tett, amiben szinte bejelentette, hogy elhagyja a Real Madridot. A meccsen keveset mutató portugál a Marca beszámolója szerint múlt időben beszélt a madridi pályafutásáról:

„Remek volt itt Madridban.” 

Ronaldo azzal folytatta, hogy a szurkolókat - akik állítása szerint mindig mellette voltak - a napokban tájékoztatja arról, hogyan döntött a további pályafutásáról. De egyelőre élvezzék most a történelmi győzelmet. 

A 33 éves Ronaldo a BL mostani szezonjában is szerzett 15 gólt. A döntőben az első félidőben egy kapu fölé lőtt ziccere volt, aztán előbb egy liverpooli védő, majd egy szurkoló akadályozta meg a gólszerzésben.

A meccs után a BL-döntőt a Realnak megnyerő, csereként pályára küldött Bale is célzott arra, hogy elhagyja a Realt. 

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.