Ronaldo bejelentette, hogy elhagyja a Madridot?

A zsinórban harmadszor megnyert Bajnokok Ligája után Ronaldo a meccs után olyan nyilatkozatott tett, amiben szinte bejelentette, hogy elhagyja a Real Madridot. A meccsen keveset mutató portugál a Marca beszámolója szerint múlt időben beszélt a madridi pályafutásáról:

„Remek volt itt Madridban.” 

Ronaldo azzal folytatta, hogy a szurkolókat - akik állítása szerint mindig mellette voltak - a napokban tájékoztatja arról, hogyan döntött a további pályafutásáról. De egyelőre élvezzék most a történelmi győzelmet. 

A 33 éves Ronaldo a BL mostani szezonjában is szerzett 15 gólt. A döntőben az első félidőben egy kapu fölé lőtt ziccere volt, aztán előbb egy liverpooli védő, majd egy szurkoló akadályozta meg a gólszerzésben.

A meccs után a BL-döntőt a Realnak megnyerő, csereként pályára küldött Bale is célzott arra, hogy elhagyja a Realt. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.