Ronaldo bejelentette, hogy elhagyja a Madridot?

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A zsinórban harmadszor megnyert Bajnokok Ligája után Ronaldo a meccs után olyan nyilatkozatott tett, amiben szinte bejelentette, hogy elhagyja a Real Madridot. A meccsen keveset mutató portugál a Marca beszámolója szerint múlt időben beszélt a madridi pályafutásáról:

„Remek volt itt Madridban.” 

Ronaldo azzal folytatta, hogy a szurkolókat - akik állítása szerint mindig mellette voltak - a napokban tájékoztatja arról, hogyan döntött a további pályafutásáról. De egyelőre élvezzék most a történelmi győzelmet. 

A 33 éves Ronaldo a BL mostani szezonjában is szerzett 15 gólt. A döntőben az első félidőben egy kapu fölé lőtt ziccere volt, aztán előbb egy liverpooli védő, majd egy szurkoló akadályozta meg a gólszerzésben.

A meccs után a BL-döntőt a Realnak megnyerő, csereként pályára küldött Bale is célzott arra, hogy elhagyja a Realt. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.