Kim Dzsongun eltökélt szándéka találkozni Trumppal

"Mélyreható" megbeszéléseket folytatott Dél-Korea elnökével, Mun Dzseinnel Kim Dzsongun az észak-koreai állami hírügynökség beszámolója szerint. Kim és Mun szombaton titokban - és némileg váratlanul - találkoztak a "békefalunak" nevezett Pamindzsonban a két országot elválasztó, demilitarizáltnak nevezett övezet északi oldalán.

A két államfő két nappal azután találkozott, hogy Donald Trump váratlanul lemondta Kim Dzsongunnal június 12-re tervezett csúcstalálkozóját. Kim most arról tájékoztatta Munt, hogy "eltökélt szándéka" találkozni Trumppal - ez annyira nem meglepő, Kim hatalmának megerősítéséhez nagyban hozzájárulna, ha otthon azzal büszkélkedhetne, hogy ő az első északi diktátor, aki személyesen találkozhatott egy amerikai elnökkel.

Kim és Mun találkozójáról csak annak megtörténte után számoltak be, a találkozó részleteiről Dél-Korea vasárnapra ígért bővebb tájékoztatást. (Via MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.