Magas fallal vették körbe a csórók rusnya faluját, hogy a vébére érkező turistáknak ne kelljen látniuk

Az orosz hatóságok a létező legegyszerűbb megoldást választották Rosztovban egy esztétikaivá átminősített szociális probléma megoldására. A nyári focivébére készülve úgy gondolták, hogy egy szegények lakta, ennek megfelelően elég lepukkant falut úgy lesz a legegyszerűbb elrejteniük a világbajnokságra érkező turisták elől, ha szimplán felhúznak köré egy magas falat.

Fel is húzták, de még hogy! A fal telkeken halad át, van ház, aminek a kapuját is befalazták.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.