Magas fallal vették körbe a csórók rusnya faluját, hogy a vébére érkező turistáknak ne kelljen látniuk

Az orosz hatóságok a létező legegyszerűbb megoldást választották Rosztovban egy esztétikaivá átminősített szociális probléma megoldására. A nyári focivébére készülve úgy gondolták, hogy egy szegények lakta, ennek megfelelően elég lepukkant falut úgy lesz a legegyszerűbb elrejteniük a világbajnokságra érkező turisták elől, ha szimplán felhúznak köré egy magas falat.

Fel is húzták, de még hogy! A fal telkeken halad át, van ház, aminek a kapuját is befalazták.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.