A Debrecen edzője ott üti a Puskás Akadémiát, ahol az a legjobban fáj

1-1-re végződött a Debrecen-Puskás Akadémia meccs az NBI utolsó előtti fordulójában. A világszínvonalú felcsúti utánpótlásközpont meccskeretében 10 légiós volt, heten pályára is léptek, hárman csak kispadig jutottak, minden bizonnyal bőven megéri fizetni őket ezért. Saját nevelésű játékost egyetlen egyet küldött pályára Pintér Attila, aki nagyon elégedett volt a csapatával.

A másik oldalon Herczeg András, a Debrecen edzője a meccs után azt emelte ki, hogy náluk 9 saját nevelésű fiatal játszott. 

Sajnos a Puskás egyik légiósa, Bacelic-Grgic idő előtt volt kénytelen elhagyni a pályát, miután lefejeléssel fegyelmezett meg egy 18 éves fiatal debreceni csikót. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.