Majdnem 300 ezren írták alá a Ramos megbüntetését kérő online petíciót

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Bár gyakorlati szempontból nincs jelentősége, jól mutatja a BL-döntő kavarta érzelmi hullámokat, hogy még vasárnapról hétfőre virradóra is további százeren írták alá azt a petíciót, ami azt követeli a foci világszervezetitől, hogy utólag büntessék meg Sergio Ramost.

A Real Madrid jobbhátvédje a BL-döntő első félidejében erősen szándékosnak tűnő karkulccsal úgy rántotta a földre a Liverpool legjobbját, Mohamed Szalahot, hogy annak nem is lehetett más vége, mint a sérülés, hiszen Ramos direkt nem engedte el az ellenfelét azután sem, hogy már kibillentette az egyensúlyából, a szélső így kicsavarodott helyzetben ért földet és meg is sérült.

Az aláírók száma e poszt írásokor így elérte a 290 ezret.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.