Majdnem 300 ezren írták alá a Ramos megbüntetését kérő online petíciót

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Bár gyakorlati szempontból nincs jelentősége, jól mutatja a BL-döntő kavarta érzelmi hullámokat, hogy még vasárnapról hétfőre virradóra is további százeren írták alá azt a petíciót, ami azt követeli a foci világszervezetitől, hogy utólag büntessék meg Sergio Ramost.

A Real Madrid jobbhátvédje a BL-döntő első félidejében erősen szándékosnak tűnő karkulccsal úgy rántotta a földre a Liverpool legjobbját, Mohamed Szalahot, hogy annak nem is lehetett más vége, mint a sérülés, hiszen Ramos direkt nem engedte el az ellenfelét azután sem, hogy már kibillentette az egyensúlyából, a szélső így kicsavarodott helyzetben ért földet és meg is sérült.

Az aláírók száma e poszt írásokor így elérte a 290 ezret.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.