Roman Abramovics Izrealbe költözik

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Nem hosszabbították a brit vízumát, ezért sikeresen izraeli állampolgárságért folyamodott Roman Abramovics, az egyik leggazdagabb külföldön élő orosz oligarcha, a Chelsea futballklub tulajdonosa.

Abramovics zsidó származásúként, illetve azért is mert évek óta jelentős összegekkel támogat izraeli projekteket, meg is kapta az állampolgárságot. Ezzel egyébként hirtelen ő lett a leggazdagabb izraeli is.

Abramovics Moszkvában tért be az izraeli nagykövetségre, majd Tel Avivba repül. A britek nem kommentálták, hogy miért nem újították meg vízumkérelmét, de ennek feltehetően köze van a brit-orosz kapcsolatok rohamos romlásához.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.