Ron Werber állítja: több mint 10 millióval tartozik neki az LMP

politika
2018 május 28., 08:15

Ügyvédi felszólítást küldött Ron Werber cége az LMP-nek, állítja a Magyar Narancs. A tanácsadó nevében eljáró jogi képviselő szerint 

párt nem fizetett, több mint tízmillió forinttal tartozik. 

Másrészt

„több alkalommal megszegték a Szerződésben vállalt együttműködési kötelezettségüket, továbbá megtagadták az Ügyfelünk részére történő információk átadását, megkereséseire, felvetéseire nem válaszolnak, tanácsait, elképzeléseit, részletesen kidolgozott munkatervét ignorálják."

A két ügyvédi levél szerint látva, hogy sorozatosan megszegik a megállapodást, Werberék leléptek. A Magyar Narancs megkeresésére Szél Bernadett az ügy azt mondta, hogy azt nem ismeri részleteiben, mert nem ő tartotta a kapcsolatot Werberrel. Rendezik majd a vitás kérdéseket, mondta, szerinte sikerül megállapodni.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.