Ron Werber állítja: több mint 10 millióval tartozik neki az LMP

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ügyvédi felszólítást küldött Ron Werber cége az LMP-nek, állítja a Magyar Narancs. A tanácsadó nevében eljáró jogi képviselő szerint 

párt nem fizetett, több mint tízmillió forinttal tartozik. 

Másrészt

„több alkalommal megszegték a Szerződésben vállalt együttműködési kötelezettségüket, továbbá megtagadták az Ügyfelünk részére történő információk átadását, megkereséseire, felvetéseire nem válaszolnak, tanácsait, elképzeléseit, részletesen kidolgozott munkatervét ignorálják."

A két ügyvédi levél szerint látva, hogy sorozatosan megszegik a megállapodást, Werberék leléptek. A Magyar Narancs megkeresésére Szél Bernadett az ügy azt mondta, hogy azt nem ismeri részleteiben, mert nem ő tartotta a kapcsolatot Werberrel. Rendezik majd a vitás kérdéseket, mondta, szerinte sikerül megállapodni.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.