Ron Werber állítja: több mint 10 millióval tartozik neki az LMP

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ügyvédi felszólítást küldött Ron Werber cége az LMP-nek, állítja a Magyar Narancs. A tanácsadó nevében eljáró jogi képviselő szerint 

párt nem fizetett, több mint tízmillió forinttal tartozik. 

Másrészt

„több alkalommal megszegték a Szerződésben vállalt együttműködési kötelezettségüket, továbbá megtagadták az Ügyfelünk részére történő információk átadását, megkereséseire, felvetéseire nem válaszolnak, tanácsait, elképzeléseit, részletesen kidolgozott munkatervét ignorálják."

A két ügyvédi levél szerint látva, hogy sorozatosan megszegik a megállapodást, Werberék leléptek. A Magyar Narancs megkeresésére Szél Bernadett az ügy azt mondta, hogy azt nem ismeri részleteiben, mert nem ő tartotta a kapcsolatot Werberrel. Rendezik majd a vitás kérdéseket, mondta, szerinte sikerül megállapodni.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.