Emberölési kísérlettel gyanúsítanak három férfit, akik részt vettek a gyáli karambol utáni tömegverekedésben

bűnügy
2018 május 29., 11:12
comments 33

Emberölés kísérletével gyanúsítanak három embert azok közül, akik szombaton összeverekedtek Gyálon egy közlekedési baleset helyszínén.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak Gyálon 2018. május 26-án, ahol a kép közepén látható Audi árokba szorította a kép bal szélén látható Mercedest, majd verekedés és lövöldözés is volt.
photo_camera Bűnügyi helyszínelők dolgoznak Gyálon 2018. május 26-án, ahol a kép közepén látható Audi árokba szorította a kép bal szélén látható Mercedest, majd verekedés és lövöldözés is volt. Fotó: Lakatos Péter/MTI/MTVA

A Pest megyei nyomozók az ügyben egy 39 éves, egy 35 éves és egy 21 éves gyáli férfit hallgattak ki gyanúsítottként aljas indokból vagy célból elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt, majd mindhármukat őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat.

További négy felnőtt férfi és egy fiatalkorú fiú ellen felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás, de ők szabadlábon védekeznek.

Az MTI szombaton írta meg, hogy egy hármas karambol helyszínén az ütközésben érintettek és azok családtagjai a helyszínen összeverekedtek, különböző eszközökkel bántalmazták egymást, többen megsérültek. A verekedésben résztvevők egyike feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből több lövést is leadott.

A Dabasi Rendőr-főkapitányság eredetileg garázdaság bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást.

Mentőautó a gyáli rendőrkapitányság előtt 2018. május 26-án.
photo_camera Mentőautó a gyáli rendőrkapitányság előtt 2018. május 26-án. Fotó: Lakatos Péter/MTI/MTVA

A Blikk arról írt, hogy a tömegverekedés hátterében gyanús ingatlanügyek állhatnak. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.