Gyáli autós üldözés: gyanús ingatlanügyek állhatnak a háttérben

bűnügy
2018 május 29., 02:21
comments 61
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak Gyálon 2018. május 26-án, ahol a kép közepén látható Audi árokba szorította a kép bal szélén látható Mercedest, majd verekedés és lövöldözés is volt.
photo_camera Bűnügyi helyszínelők dolgoznak Gyálon 2018. május 26-án, ahol a kép közepén látható Audi árokba szorította a kép bal szélén látható Mercedest, majd verekedés és lövöldözés is volt. Fotó: Lakatos Péter/MTI/MTVA

Több, gyanús ingatlanügyben is érintettek a szombati gyáli autós üldözés és lövöldözés résztvevői, írja a Blikk. A lap újságírói Gyálon találkoztak egy Ildikó nevű nővel, aki arról mesélt, hogy a szombati lövöldözés miatt körözött R. Antal és családja életjáradéki szerződésekkel szereznek ingatlanokat a városban. A Blikk úgy tudja, hogy a szombati lövöldözésben érintett másik férfi - akinek a Mercedesét R.-ék Audija szorította le az útról az árokba - szintén ilyen szerződésekkel szerez ingatlanokat a városban.

A lap ezért elképzelhetőnek tartja, hogy ilyen ügy miatt került összetűzésbe a két család.

A Blikknek nyilatkozó Ildikó elbeszélése szerint a bátyjával örököltek két ingatlant Gyálon. A bátyja az egyik örökölt ingatlanra albérleti, majd elővásárlási szerződést kötött R.-ékkel, a másikra életjáradéki szerződést. Miután azt aláírta, "kék-zöld foltokkal, monoklival került kórházba", tíz napra rá újra rosszul lett, majd a kórházban meghalt. Ildikó ezután megtámadta az életjáradéki szerződést, ami alapján R.-ék tulajdonjogát felfüggesztették.

Miközben ezt mesélte, a Blikk beszámolója szerint megjelent a házánál R. felesége. A két nő a lelakatolt kerítésen át vitázott, majd megpróbáltak átmászni egymáshoz. A vita közben R. felesége azt mondta, tudják, hogy Ildikó "nyomozgat" utánuk. Ildikó szerint ezért vehették üldözőbe a Mercedeses férfit is, akiről azt gondolják, hogy segít neki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.