Gyáli autós üldözés: gyanús ingatlanügyek állhatnak a háttérben

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak Gyálon 2018. május 26-án, ahol a kép közepén látható Audi árokba szorította a kép bal szélén látható Mercedest, majd verekedés és lövöldözés is volt.Fotó: Lakatos Péter/MTI/MTVA

Több, gyanús ingatlanügyben is érintettek a szombati gyáli autós üldözés és lövöldözés résztvevői, írja a Blikk. A lap újságírói Gyálon találkoztak egy Ildikó nevű nővel, aki arról mesélt, hogy a szombati lövöldözés miatt körözött R. Antal és családja életjáradéki szerződésekkel szereznek ingatlanokat a városban. A Blikk úgy tudja, hogy a szombati lövöldözésben érintett másik férfi - akinek a Mercedesét R.-ék Audija szorította le az útról az árokba - szintén ilyen szerződésekkel szerez ingatlanokat a városban.

A lap ezért elképzelhetőnek tartja, hogy ilyen ügy miatt került összetűzésbe a két család.

A Blikknek nyilatkozó Ildikó elbeszélése szerint a bátyjával örököltek két ingatlant Gyálon. A bátyja az egyik örökölt ingatlanra albérleti, majd elővásárlási szerződést kötött R.-ékkel, a másikra életjáradéki szerződést. Miután azt aláírta, "kék-zöld foltokkal, monoklival került kórházba", tíz napra rá újra rosszul lett, majd a kórházban meghalt. Ildikó ezután megtámadta az életjáradéki szerződést, ami alapján R.-ék tulajdonjogát felfüggesztették.

Miközben ezt mesélte, a Blikk beszámolója szerint megjelent a házánál R. felesége. A két nő a lelakatolt kerítésen át vitázott, majd megpróbáltak átmászni egymáshoz. A vita közben R. felesége azt mondta, tudják, hogy Ildikó "nyomozgat" utánuk. Ildikó szerint ezért vehették üldözőbe a Mercedeses férfit is, akiről azt gondolják, hogy segít neki.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.