Súlyos mélyponton a forint

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Este fél nyolckor az eurót 320,57 forinton, a dollárt 278,23 forinton, a svájci frankot 280,30 forinton, a japán jent pedig 2,5610 forinton jegyezték. 

Az előző napi záráshoz képest az euró 0,59 százalékkal, a dollár 1,49 százalékkal, a frank 1,53 százalékkal, a jen pedig 2,14 százalékkal erősödött a forinttal szemben.
Napi leggyengébb szintjén a forint euróhoz viszonyított árfolyama közel kétéves mélyponton járt, amikor egy euróért már 320,59 forintot kellett adni.

Az euró 1,1524 dolláron forgott este, napi szinten 0,87 százalékkal gyengült. Napi legalacsonyabb jegyzése 1,1511, a legmagasabb pedig 1,1639 dollár volt.

A Portfólió elemzése szerint elsősorban az olasz belpolitikai fejlemények, illetve az olasz kötvények zuhanása hatott a forintra, nem véletlen, hogy gyengültek a régiós valuták is. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.