Eltemették a meggyilkolt sólyi kislányt

bűnügy
2018 május 30., 19:29
comments 62

Másfél hete halt meg a 8 éves Adrienn. Péntek este a sólyi házuk előtti járdán játszott, amikor nyoma veszett. A rendőrség nagy erőkkel, a készenléti rendőrség bevonásával, vadászokkal, polgárőrökkel és a helyiek segítségével kereste a lányt, akinek holttestét végül a településtől nem messze, egy zsilipnél találták meg. A rendőrség már szombaton őrizetbe vette a gyilkossággal gyanúsított 16 éves hajmáskéri F. Ferencet, aki beismerő vallomást tett. Az eset után mi is riportoztunk a Veszprém megyei településen.

Az RTL Klub ott volt a lány temetésén, amelyre több százan jöttek el.

A sólyi polgármester elmondta, hogy próbálnak segíteni a családnak, élelmiszereket és pénzadományokat gyűjtöttek. 

Emellett térfigyelő kamerákat szereltettek fel a településen. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.