Eltemették a meggyilkolt sólyi kislányt

Másfél hete halt meg a 8 éves Adrienn. Péntek este a sólyi házuk előtti járdán játszott, amikor nyoma veszett. A rendőrség nagy erőkkel, a készenléti rendőrség bevonásával, vadászokkal, polgárőrökkel és a helyiek segítségével kereste a lányt, akinek holttestét végül a településtől nem messze, egy zsilipnél találták meg. A rendőrség már szombaton őrizetbe vette a gyilkossággal gyanúsított 16 éves hajmáskéri F. Ferencet, aki beismerő vallomást tett. Az eset után mi is riportoztunk a Veszprém megyei településen.

Az RTL Klub ott volt a lány temetésén, amelyre több százan jöttek el.

A sólyi polgármester elmondta, hogy próbálnak segíteni a családnak, élelmiszereket és pénzadományokat gyűjtöttek. 

Emellett térfigyelő kamerákat szereltettek fel a településen. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.