Eltemették a meggyilkolt sólyi kislányt

bűnügy
2018 május 30., 19:29
comments 65

Másfél hete halt meg a 8 éves Adrienn. Péntek este a sólyi házuk előtti járdán játszott, amikor nyoma veszett. A rendőrség nagy erőkkel, a készenléti rendőrség bevonásával, vadászokkal, polgárőrökkel és a helyiek segítségével kereste a lányt, akinek holttestét végül a településtől nem messze, egy zsilipnél találták meg. A rendőrség már szombaton őrizetbe vette a gyilkossággal gyanúsított 16 éves hajmáskéri F. Ferencet, aki beismerő vallomást tett. Az eset után mi is riportoztunk a Veszprém megyei településen.

Az RTL Klub ott volt a lány temetésén, amelyre több százan jöttek el.

A sólyi polgármester elmondta, hogy próbálnak segíteni a családnak, élelmiszereket és pénzadományokat gyűjtöttek. 

Emellett térfigyelő kamerákat szereltettek fel a településen. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt