Kim Kardashian a Fehér Házba megy, hogy a börtönreformról tárgyaljon

2018 május 30., szerda 17:27
118
Fotó: Charley Gallay/AFP

Kim Kardashian magasrangú kormányzati tisztviselőkkel tárgyal majd a Fehér Házban az amerikai igazságszolgáltatás kurrens kérdéseiről - állítják rálátó források. A Vanity Fair szerint már eldőlt, hogy Trump is fogadja az egész életét valóságshow-ként élő celebritást, a CNN szerint ez még nem biztos.

Kardashian amúgy Hillary Clintont támogatta a 2016-os választáson, ellenben a férje, Kanye West nem csak szurkolt Trumpnak, de ő volt az egyik első ember, akit megválasztott elnökként fogadott a Trump Towerben.

A celebpár állítólag igen jóban van Jared Kushnerrel és Ivanka Trumppal, és rajtuk keresztül érték el, hogy a leginkább a fenekéről és botrányairól híres Kardashian szakpolitikai kérdésekben folytasson megbeszéléseket a Fehér Házban.

Donald Trump és Kanye West, a háttérben Jared Kushnerrel és Ivanka Trumppal a Trump toronyban, 2016. december 13-án. Fotó: Drew Angerer/Getty Images

Az elnök veje, Kushner a börtönreform hangos szószólója, mivel nagyon megviselte, hogy az apját pénzügyi bűncselekmények miatt egy évre lecsukták. Régóta próbálja elérni, hogy javítsanak a fogvatartottak helyzetén és jobban készítsék fel őket a társadalomba való visszatérésre. Kardashian pedig azért lobbizik egy ideje, hogy Trump adjon elnöki kegyelmet egy Alice Marie Johnson nevű nyugdíjas hölgynek, akit kábítószerezés miatt ítéltek életfogytiglanra.

A Trump-adminisztráció elvileg kifejezetten a drogtörvények szigorítása mellett van, de köztudott, hogy híres emberek könnyen meg tudják győzni az elnököt. Nemrég Sylvester Stallone kérésére kegyelmezett meg - jóval annak halála után, visszamenőleg - az első afro-amerikai bokszbajnoknak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt