Több mint 600 ezer lőszert vett a NAV

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Több mint 600 ezer lőszer beszerzésére indított hivatalos eljárást tavaly nyáron a Nemzeti Adó- és Vámhivatal – írta meg a Magyar Idők.

A felhívásra 3 ajánlat érkezett, ebből a legalacsonyabb árat tartalmazó nyert, így a NAV-nak 33,8 millió forintot kell fizetnie a lőszerekért.

A legnagyobb tételt 580 ezer 9 mm-es pisztolytöltény adja, de vásároltak 27 ezer gépkarabély-muníciót, 3200 sörétes lövedéket, illetve 1000 vaktöltényt is.

A NAV-nál lőfegyvert használhatnak a pénzügyőrök és a pénzügyi nyomozók. (Magyar Idők)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.