Miért nem jó ötlet zakót venni a TASZ támogatói pólójára?

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Mráz Attila hétfőn az ATV-n a TASZ támogatói pólójában beszélt arról, miért felesleges beleírni az Alaptörvénybe, hogy ne lehessen a politikusok otthona előtt tüntetni, amivel valószínűleg Orbán Viktor akarja megakadályozni, hogy a háza elé vonuljanak. A SZABAD feliratú pólót Hitka Viktória képzőművész tervezte, hogy akinek fontosak a szabadságjogok, ezzel is jelezhesse a környezetének, másrészt a póló megvásárlásával a TASZ munkáját is támogatni lehet. 

Két betű lemaradt. 

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni. A TASZ pedig a honlapján is elemezte a hét elején bejelentett alkotmánymódosításokat. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.