Kásler Miklós is imát mondott Orbán Viktorért a születésnapján tartott szentmisén

agybaj
2018 június 01., 04:25
comments 262

Magánemberként, és nem miniszterként érkezett Kásler Miklós a Belvárosi Plébániatemplomba, ahol a csütörtökön 55 éves Orbán Viktorért tartottak hálaadó szentmisét. Legalábbis ezt mondta, amikor felkonferálták - írja videós beszámolójában a hvg.hu. Nagy felhajtást nem csaptak neki, de csak tartottak egy újabb misét a miniszterelnökért, Osztie Zoltán plébános pedig roppant lelkesen köszöntötte az onkológust, mondván, „most eljött”. Az V. kerületi ittlakunk.hu azt írja, ahogy Káslert, úgy Szentmihályi Szabó Péter özvegyét is tapssal köszöntötték, aki a plébános szerint az Orbánért mondott születésnapi misék „motorja” volt az utóbbi években. A hálaadó szentbeszédben elhangzott, hogy 

„a dekadens Európában egyre nyilvánvalóbb a sötétség”, 

hogy „Nyugat-Európa elveszett”, illetve hogy „Kelet-Európa nehezen áll lábra”. A „karizmatikus Orbán Viktor” Osztie plébános szerint „Magyarország és a Visegrádi Négyek megerősítésében is kulcsszerepet tölt be”.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt