Kásler Miklós is imát mondott Orbán Viktorért a születésnapján tartott szentmisén

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Magánemberként, és nem miniszterként érkezett Kásler Miklós a Belvárosi Plébániatemplomba, ahol a csütörtökön 55 éves Orbán Viktorért tartottak hálaadó szentmisét. Legalábbis ezt mondta, amikor felkonferálták - írja videós beszámolójában a hvg.hu. Nagy felhajtást nem csaptak neki, de csak tartottak egy újabb misét a miniszterelnökért, Osztie Zoltán plébános pedig roppant lelkesen köszöntötte az onkológust, mondván, „most eljött”. Az V. kerületi ittlakunk.hu azt írja, ahogy Káslert, úgy Szentmihályi Szabó Péter özvegyét is tapssal köszöntötték, aki a plébános szerint az Orbánért mondott születésnapi misék „motorja” volt az utóbbi években. A hálaadó szentbeszédben elhangzott, hogy 

„a dekadens Európában egyre nyilvánvalóbb a sötétség”, 

hogy „Nyugat-Európa elveszett”, illetve hogy „Kelet-Európa nehezen áll lábra”. A „karizmatikus Orbán Viktor” Osztie plébános szerint „Magyarország és a Visegrádi Négyek megerősítésében is kulcsszerepet tölt be”.


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.