Leszakadt a csoportjától és elkóborolt egy 88 éves külföldi turista Pécsen

Csütörtök kora délután egy pécsi turisztikai irodában kért segítséget egy külföldi nő:

férje lemaradt a csoporttól, de annyira, hogy nem találják.

A kiérkező rendőröknek a feleség elmondta: 

"hajóval érkeztek Mohácsra, majd a délelőtti órákban Pécsre jöttek megnézni a város nevezetességeit, azonban a férje elfáradt, ezért lemaradt a csoporttól, majd nem jelent meg a megbeszélt találkozóhelyen."

A Police.hu szerint a pécsi rendőrök a helyi közterület-felügyelőkkel közösen kezdték keresni az idős férfit, akit két órával később meg is találtak. Azt mondta: eltévedt. A rendőrségi közlemény szerint miután visszakísérték a férfit feleségéhez, 

"majd azért, hogy a hajó Mohácsról időben tovább tudjon indulni, rendőrautóval szállították a Mohácsi Kikötőbe."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.