Okosabb, mint Zuckerberg: a Konzum is fialt 10 milliárd forintnyi nyereséget Mészáros Lőrincnek

Az már kiderült, hogy a Mészáros-családnak nincs oka szomorkodni vállalkozásaik tavalyi mérlegét látva.

További vidámkodásra ad okot a felcsúti lankákon, hogy a három Mészáros-közeli, keresztbe tulajdonolt tőzsdei vállalkozás is szépen muzsikált. A 24.hu gyűjtése szerint 

a mindenfélével foglalkozó Opus Nyrt. triplázta forgalmát, 46 milliárdra. Az egy évvel ezelőtti veszteséghez képest a nyereség is összejött: 5,9 milliárd. Ebből 4,3-at csak a Mediaworks termelt meg.

Az ingatlanokkal foglalkozó Appeninn Nyrt. az előző évi számokat hozta: 800 milliós profit. A legtöbb őrületet a turizmusban, szállodaiparban működő Konzum Nyrt. produkálta:

17 milliárdos forgalomból préselt ki 10 milliárd forintnyi nyereséget. Ez ötven százalék fölötti profitrátát jelent.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.