A kiesett Balmaz edzője: Jó lenne végre egyszer tiszta focit játszani Magyarországon!!4

sport
2018 június 02., 22:19

"Nehéz bármit is mondani, hogy ne tiltsanak el egy életre. A fair play szabályai ellen nagyon súlyosan vétettek csapatok, azt is tudja mindenki, hogy ki," fakadt ki a szombat este drámai végjáték után kiesett Balmazújváros edzője az M4 riporterének. Horváth Ferenc kijelentette: 

"egy olyan csapat nem bent tud maradni, akiket mi háromszor megvertünk. Nem jó a bajnokság, rosszak a szabályok, marhaság az egész. Nem korrektek a csapatok.”

link Forrás

"Körbe lehet menni, meg lehet nézni, hogy hány ember életét szarták most el. (..) Csak jó lenne tiszta focit játszani végre itt Magyarországon!!4 Jó lenne megtisztítani ezt az egészet,"

mondta. Horváth a "beszélgetést" azzal zárta, hogy

"tiszta lehet a lelkiismeretünk, kirakhatjuk az ablakba. Holnap már senki sem fog emlékezni a csapatra és, hogy kik játszottak itt. Majd tapsolunk a Bajnokok Ligájában."

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.