Jó reggelt, itt az új, szintis-diszkós Gorillaz

zene
2018 június 02., 02:59

A Gorillaz elkezdte csöpögtetni a dalokat az új lemezéről. Az első, aminek az a címe, hogy Lake Zurich, egyáltalán nem olyan mintha Svájcban lennénk, ellenben pont olyan, mint azok a számok, amik a Práter utcai általános iskola farsangi diszkójában mentek 1982-83-84-ben.

link Forrás

Nálunk volt olyan nagymenő, aki a diszkózás extázisában nem is léggitározott, hanem lég-keytarozott, vagyis lég-gitárszintetizátorozott. Én akkoriban egyébként Yazoo-s voltam:

link Forrás

A másik kiposztolt Gorillaz-újdonság a Hunility, egy vidám lazulós George Bensonnal:

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.