Elnézést a kifejezésért, de szareső hullott az égből Kanadában

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Május 9-én Susan Allen a kanadai Kelownában a szikrázó napsütésre való tekintettel kinyitotta autójának napfénytetejét és a lehető leghalványabb fogalma sem volt arról, hogy végül ez okozza majd a vesztét. 

„Sírni kezdtem és azt gondoltam: mindenemet szar borítja” 

– mondta Allen a CTV Vancouver munkatársainak. „Az autót elárasztotta a szar. Az égből esett oda. Érezted, ahogy az cseppek a bőrödre hullanak. Amikor felnéztem, csak egy repülőt láttam az égen.”

Három nappal később, május 12-én egy férfival hasonló történt Susan Allen autójától nem messze. A férfi leparkolta az autóját a kocsifelhajtón, és mire visszaért, hogy az autóját szarpöttyök borították.

Hogy mi történt, azt egyelőre senki se tudja – valószínűnek tartják, hogy egy repülő lehet a tettes. A kanadai közlekedésért felelős szerv, a Transport Canada vizsgálja az ügyet, de egyelőre nincs abban a helyzetben, hogy a sajtóval ennél többet osszon meg.

A kelownai repülőtér eközben három repülőre szűkítette a lehetséges bűnösök számát, amelyek akkortájt, arrafelé repültek. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.