link Forrás

Kocsis-Cake Olivio nem tudta letenni az esküt a nemzeti összetartozás napján

POLITIKA
2018 június 04., 18:18
comments 54
  • Arról kérdeztük a Párbeszéd új képviselőjét, van-e értelme beülni a parlamentbe kétharmados kormánytöbbség mellett.
  • Kocsis-Cake Olivio sem gondolja, hogy a parlamentben kellene leváltani a Fideszt, de szerinte még így is több lehetőségük van, hogy számon kérjék a Fideszt.
  • Úgy gondolja, hogy még az MSZP jelenlegi állapotában is érdemes együttműködni a szocialistákkal, bízik benne, hogy a Párbeszéddel új gondolatokat tudnak vinni a politikába.

Miért nem tett esküt?

Eredetileg úgy volt, hogy a Karácsony Gergely helyére beülő Kocsis-Cake Olivio hétfőn leteheti az esküt az LMP-s Hohn Krisztinával, de ez egy furcsa hiba miatt elmaradt. Ugyanis valamiért nem hívták össze a parlament mentelmi bizottságát, ami kimondhatta volna, hogy mindkét politikus papírjai rendben vannak. Így valószínűleg a jövő hétig kell várniuk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.