Az Echo Tv-n bemutakozott az Emberi Erőfosások Minisztériuma

media
2018 június 05., 04:33
comments 136

"Olyan, hogy "emberi erőforrás", legfeljebb a nem létező magyar nyelven írt PR-levelekben és marketingközleményekben létezik. Most tényleg, mi a hóhért jelent az, hogy emberi erőforrás?"

- gondolhatta az Echo Tv híradósa élő adásban, amikor éppen egy pedagógusokról szóló hírt olvasott be. Az eredmény ez lett:

A nagycsoportos ovisok meg az alsó tagozatos áltisok nagy örömére, hiszen ők biztosan régóta álmodnak egy ilyen minisztériumról. Most már persze én is, mert egy ilyen minisztériumi struktúrával valóban tudnék azonosulni.

A felvételt köszönjük Qwer nevű olvasónknak, aki annyit írt, hogy

"Az ECHO honlapjarol mar gyorsan lekaptak, ezert ilyen gane a minoseg. Csak gyorsan lementettem."

Örök hálánk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.