Ramos: „Mi lesz a következő? Firmino meg megfázott, mert ráfröccsent az izzadságom?”

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Firmino, Salah és Ramos a hírhedt dzsúdódobás után Fotó: SERGEI SUPINSKY/AFP

Szerencsére a Real Madrid csapatkapitánya, a durung alárúgásairól és keménykedéséről ismert Sergio Ramos beleállt a liverpooli szurkolók, orvosok és játékosok kritikáiba, úgyhogy pár napig még mehet az odamondogatás spanyol és angol oldalról, amíg a vébé el nem homályosít mindent. 

Még mindig a Real kapitányának BL-döntőn okozott sérülései adják a témát. A (liverpooli és egyiptomi) szurkolók Ramos eltiltása miatt kampányolnak, mert szerintük a spanyol szándékosan okozott vállsérülést Mohamed Szalah-nak, hétfőn pedig a kapust megvizsgáló Massachusetts General Hospital közölte, hogy Loris Karius agyrázkódást szenvedhetett a meccs közben, miután Ramos lekönyökölte őt. Az eset után a kapus két potyagólt is bekapott. 

Ramos, aki épp a spanyol válogatottal készül az oroszországi vébére, a madridi As-nak nyilatkozott:

„Pokolba is, még mindig ezzel a Szalah-dologgal foglalkoznak. Nem akartam nyilatkozni róla, mert az csak mindent felnagyít, de legyen: ő fogta meg először a karomat, én átestem az ő másik oldalára, és még engem vádolnak azzal, hogy bekulcsoltam a karját. Aztán a kapusuk meg azt mondja, hogy megszédült, mert ütközött velem. Most már tényleg csak az hiányzik, hogy Firmino meg azt mondja, megfázott mert egy csepp izzadságom ráfröccsent."

Ramos elmondta azt is, hogy váltott üzenetet Szalah-val a meccs után, aki akkor már jól volt. Sőt, szerinte a csatár tovább tudott volna játszani akár egy fájdalomcsillapító-injekcióval, ő legalábbis csinált már ilyet, de hát mivel ő ütközött Szalah-val, és ő Real-játékos, és annyi mindent nyert már, így aztán az emberek kicsit másként tekintenek rá, mint egy ártatlan, hétköznapi középhátvédre. (As)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.