Ramos: „Mi lesz a következő? Firmino meg megfázott, mert ráfröccsent az izzadságom?”

bajnokok ligája
2018 június 05., 12:36
comments 148
photo_camera Firmino, Salah és Ramos a hírhedt dzsúdódobás után  Fotó: SERGEI SUPINSKY/AFP

Szerencsére a Real Madrid csapatkapitánya, a durung alárúgásairól és keménykedéséről ismert Sergio Ramos beleállt a liverpooli szurkolók, orvosok és játékosok kritikáiba, úgyhogy pár napig még mehet az odamondogatás spanyol és angol oldalról, amíg a vébé el nem homályosít mindent. 

Még mindig a Real kapitányának BL-döntőn okozott sérülései adják a témát. A (liverpooli és egyiptomi) szurkolók Ramos eltiltása miatt kampányolnak, mert szerintük a spanyol szándékosan okozott vállsérülést Mohamed Szalah-nak, hétfőn pedig a kapust megvizsgáló Massachusetts General Hospital közölte, hogy Loris Karius agyrázkódást szenvedhetett a meccs közben, miután Ramos lekönyökölte őt. Az eset után a kapus két potyagólt is bekapott. 

Ramos, aki épp a spanyol válogatottal készül az oroszországi vébére, a madridi As-nak nyilatkozott:

„Pokolba is, még mindig ezzel a Szalah-dologgal foglalkoznak. Nem akartam nyilatkozni róla, mert az csak mindent felnagyít, de legyen: ő fogta meg először a karomat, én átestem az ő másik oldalára, és még engem vádolnak azzal, hogy bekulcsoltam a karját. Aztán a kapusuk meg azt mondja, hogy megszédült, mert ütközött velem. Most már tényleg csak az hiányzik, hogy Firmino meg azt mondja, megfázott mert egy csepp izzadságom ráfröccsent."

Ramos elmondta azt is, hogy váltott üzenetet Szalah-val a meccs után, aki akkor már jól volt. Sőt, szerinte a csatár tovább tudott volna játszani akár egy fájdalomcsillapító-injekcióval, ő legalábbis csinált már ilyet, de hát mivel ő ütközött Szalah-val, és ő Real-játékos, és annyi mindent nyert már, így aztán az emberek kicsit másként tekintenek rá, mint egy ártatlan, hétköznapi középhátvédre. (As)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.