Az NBA-nek még nincs is bajnoka, de a döntőben játszó csapatok előre lemondták a fehér házi látogatást

2018 június 6., szerda 9:04
71

"Akármelyikünk nyeri a döntőt, nem kéróünk meghívót. Nem akarunk odamenni" - jelentette ki a valaha élt legjobb kosárlabdázó, a béna Cleveland Cavalierst gyakorlatilag egyedül NBA-döntőbe juttató LeBron James arra reagálva, hogy Donald Trump kevesebb mint 24 órával az esemény előtt visszamondta az NFL bajnokcsapata, a Philadelphia Eagles fehér házi meghívását.

A döntő másik csapata, a Golden State Warriors szupersztárja, Stephen Curry is csatlakozott Jameshez. Mint mondta, nem érdekli őket az elnökkel való találkozás. Trump amúgy tavaly a Warriors fehér házi meghívását mondta vissza.

Mindkét esetben szimpla sértettség miatt, nem tetszett neki ugyanis, hogy a játékosok nem értenek egyet a fekete sportolók állandó baszogatásával. Trump ugyanis egy ideje azzal próbálja tűzben tartani az efféle rasszizmusra fogékony híveit, hogy pénzbüntetést követel a társadalmi igazságtalanság ellen tiltakozó sportolókra. (Via MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt