Az NBA-nek még nincs is bajnoka, de a döntőben játszó csapatok előre lemondták a fehér házi látogatást

"Akármelyikünk nyeri a döntőt, nem kéróünk meghívót. Nem akarunk odamenni" - jelentette ki a valaha élt legjobb kosárlabdázó, a béna Cleveland Cavalierst gyakorlatilag egyedül NBA-döntőbe juttató LeBron James arra reagálva, hogy Donald Trump kevesebb mint 24 órával az esemény előtt visszamondta az NFL bajnokcsapata, a Philadelphia Eagles fehér házi meghívását.

A döntő másik csapata, a Golden State Warriors szupersztárja, Stephen Curry is csatlakozott Jameshez. Mint mondta, nem érdekli őket az elnökkel való találkozás. Trump amúgy tavaly a Warriors fehér házi meghívását mondta vissza.

Mindkét esetben szimpla sértettség miatt, nem tetszett neki ugyanis, hogy a játékosok nem értenek egyet a fekete sportolók állandó baszogatásával. Trump ugyanis egy ideje azzal próbálja tűzben tartani az efféle rasszizmusra fogékony híveit, hogy pénzbüntetést követel a társadalmi igazságtalanság ellen tiltakozó sportolókra. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.