Trump szerint a felesége nagyon jól van, minden ezzel ellentétes hír kamu

Miután egészen hétfőig majd egy hónap telt el úgy, hogy Melania Trump nem jelent meg nyilvános eseményen, pletykák kezdtek el terjedni arról, mi lehet az elnök feleségével. Május 10-én váratlanul megjelent egy hír, miszerint Melania Trump veséjén el kellett végezni egy rutinműtétet. Ez azonban már csak azért is sokakat meglepett, mert korábban nem közöltek semmit arról, hogy beteg lenne.

Az viszont, hogy a veseműtét után olyan sokáig nem mutatkozott, még gyanúsabb volt, a média arról kezdett spekulálni, hogy a lábadozás hosszabb időt vesz igénybe, mint várták.

Az elnök felesége aztán hétfőn végre megjelent egy rendezvényen a Fehér Házban.

Szerdán Trump ki is írta a Twitterre, hogy a média megint álhíreket terjesztett. Az elnök szerint voltak cikkek arról, hogy a felesége majdnem meghalt, arról, hogy elhagyta őt, hogy plasztikai műtéten esett át, és arról is, hogy bántalmazza Melaniát. Az elnök szerint azonban a felesége él, és jól van, minden más fake news.

Trump arról is írt, hogy a múlt héten 4 újságíró látta Melania Trumpot a Fehér Házban, mégsem írták meg, hogy ott van. (Guardian)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.