Trump szerint a felesége nagyon jól van, minden ezzel ellentétes hír kamu

Miután egészen hétfőig majd egy hónap telt el úgy, hogy Melania Trump nem jelent meg nyilvános eseményen, pletykák kezdtek el terjedni arról, mi lehet az elnök feleségével. Május 10-én váratlanul megjelent egy hír, miszerint Melania Trump veséjén el kellett végezni egy rutinműtétet. Ez azonban már csak azért is sokakat meglepett, mert korábban nem közöltek semmit arról, hogy beteg lenne.

Az viszont, hogy a veseműtét után olyan sokáig nem mutatkozott, még gyanúsabb volt, a média arról kezdett spekulálni, hogy a lábadozás hosszabb időt vesz igénybe, mint várták.

Az elnök felesége aztán hétfőn végre megjelent egy rendezvényen a Fehér Házban.

Szerdán Trump ki is írta a Twitterre, hogy a média megint álhíreket terjesztett. Az elnök szerint voltak cikkek arról, hogy a felesége majdnem meghalt, arról, hogy elhagyta őt, hogy plasztikai műtéten esett át, és arról is, hogy bántalmazza Melaniát. Az elnök szerint azonban a felesége él, és jól van, minden más fake news.

Trump arról is írt, hogy a múlt héten 4 újságíró látta Melania Trumpot a Fehér Házban, mégsem írták meg, hogy ott van. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.