Trump szerint a felesége nagyon jól van, minden ezzel ellentétes hír kamu

külföld
2018 június 06., 20:19
comments 200

Miután egészen hétfőig majd egy hónap telt el úgy, hogy Melania Trump nem jelent meg nyilvános eseményen, pletykák kezdtek el terjedni arról, mi lehet az elnök feleségével. Május 10-én váratlanul megjelent egy hír, miszerint Melania Trump veséjén el kellett végezni egy rutinműtétet. Ez azonban már csak azért is sokakat meglepett, mert korábban nem közöltek semmit arról, hogy beteg lenne.

Az viszont, hogy a veseműtét után olyan sokáig nem mutatkozott, még gyanúsabb volt, a média arról kezdett spekulálni, hogy a lábadozás hosszabb időt vesz igénybe, mint várták.

Az elnök felesége aztán hétfőn végre megjelent egy rendezvényen a Fehér Házban.

Szerdán Trump ki is írta a Twitterre, hogy a média megint álhíreket terjesztett. Az elnök szerint voltak cikkek arról, hogy a felesége majdnem meghalt, arról, hogy elhagyta őt, hogy plasztikai műtéten esett át, és arról is, hogy bántalmazza Melaniát. Az elnök szerint azonban a felesége él, és jól van, minden más fake news.

Trump arról is írt, hogy a múlt héten 4 újságíró látta Melania Trumpot a Fehér Házban, mégsem írták meg, hogy ott van. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.