Drámai videó készült a hős férfiról, aki az utolsó pillanatban mentette meg drónja életét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Fantasztikus erőnlétről és odaadásról tett tanúbizonyságot az a férfi, aki halált megvető bátorsággal vetette magát egy tóba, hogy elkapja, így megmentse a becsapódástól csak pillanatokra lévő drónját. Dave Svorking nem habozott, a kacsák közé vetette magát, és tényleg a legutolsó pillanatban kapta el a drónt. A férfi azt írja, az elem merült le repülés közben. A felvétel a drón szemszögéből készült.

(via)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.