Tömörkénynél keresik a szökevény medvét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Rendőrök a Csongrád megyei Tömörkény határában 2018. június 7-én.Fotó: Donka Ferenc/MTI/MTVA

Egy autós bejelentése alapján Tömörkény környékén keresik az elkóborolt medvét, amit június 4-én Abony, másnap Kocsér, 6-án pedig Tiszaalpár határában láttak.

Úgy volt, hogy altatólövedékkel kilövik, de a medvének sikerült olajra lépnie.

Koncz József csongrádi városi rendőrkapitány (b2) a Kiskunsági Nemzeti Park természetvédelmi őrszolgálatának tagjaival egyeztet a Csongrád megyei Tömörkény határában 2018. június 7-én.Fotó: Donka Ferenc/MTI/MTVA

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.