Rétvári Bence: Minden magyar fiatal tehetséges valamiben

POLITIKA
2018 június 08., 17:26

Az Országos tehetséggála pénteki díjátadójára Rétvári Bence készült ünnepi beszéddel, nem is akármilyennel. Az MTI beszámolója szerint az Emmi parlamenti államtitkára nem hagyta otthon a nagy szavakat. Rétvári kijelentette:

"minden tehetség a nemzet javát szolgálja, ezért az az ország, amely felismeri és segíti a tehetségeit, erős tud lenni."

Aztán, hogy

"minden magyar fiatal tehetséges valamiben, csak meg kell találni, hogy melyik területen."

És, hogy

"a tehetségek támogatásával a szakemberek a nemzetet is építik, mert minden tehetség az ország javát szolgálja."

De a lényeg:

"a Kárpát-medencében nagyon sok a tehetséges ember, de sokáig az irigység kultúrája volt jellemző, aki kicsit töb" volt, arra irigyen tekintettek, és nem ismerték el. Most azonban végre ösztönözni is tudják a tehetségeket."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.