A jövő heti időjárás tényleg sérós, rá lehet bízni komoly feladatot, megcsinálja, mert van hozzá intelligenciája

A következő napokban is folytatódik a változékony, meleg időjárás. Többször várható zápor, akár heves zivatar, de marad a meleg: a hét elején 34 fok is lehet, a hétvégére is csak pár fokkal mérséklődik a meleg – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfő

Délnyugaton több órára kisüt a nap, míg északkeleten, keleten még az esti órákig lehetnek záporok, zivatarok. Az Alföldön megélénkül a légmozgás, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 14-20, a legmagasabb 27-33 fok között várható.

Kedd

A napsütés mellett északon több helyen, máshol inkább csak elszórtan várható zápor, és akár heves zivatar. Helyenként megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik a szél. A leghidegebb órákban 16-22 fok lehet, napközben 28-34 fokig melegszik a levegő.

Szerda

Többfelé várható zápor, zivatar. A szél időnként megélénkül, de zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos széllökések is lehetnek. A min. 15-21, max. 24-31 fok lehet.

Csütörtök

Hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, de több helyen várható csapadék: nyugaton inkább eső, zápor, keleten jellemzően zápor, zivatar. A leghidegebb órákban 14-19 fok lehet, napközben 22-27 fok várható.

Péntek

A több-kevesebb napsütés mellett, szórványosan fordulhat elő eső, zápor, esetleg zivatar. A leghidegebb órákban aznap is 14-19 fok lehet, 23-28 fokig melegszik a levegő.

Szombat

Több órás napsütés várható. Elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet 13-18 fok között valószínű, maximum 25-30 fok lehet.

Vasárnap

Néhol előfordulhat zápor, zivatar. A legalacsonyabb hőmérséklet 13-18, a legmagasabb hőmérséklet 25-30 fok között alakul. (via MTI, a cím erre utal)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.