Megint Fekete-Győr Andrást választották a Momentum elnökének

Az Azonnali azt írja, hogy a Momentum 84 fős küldöttgyűlése titkos szavazáson, a szavazók 55 százalékos támogatásával újra Fekete-Győr Andrást választotta meg a párt elnökének.

Fekete-Gyõr András, a Momentum elnöke a párt választási eredményváró rendezvényén a budapesti Városháza parkban 2018. április 8-ánFotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

Az elnökségért szintén elinduló Nemes Balázs 26 százalékot, Dukán András Ferenc 18 százalékot kapott. Az elnökválasztáson akkor lett volna második forduló, ha az első fordulóban egyik jelölt sem éri el az 50 százalékos többséget.

Fekete-Győr és a mellette dolgozó négy elnökségi tag mandátuma 2 évre szól. A lap szerint őket még ma megválasztja a Momentum küldöttgyűlése.

A Momentum elnöksége a választási kudarc után jelentette be, hogy lemond, ezt egy hónapja meg is tették(Azonnali)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.