Megint Fekete-Győr Andrást választották a Momentum elnökének

POLITIKA
2018 június 10., 11:49
comments 350

Az Azonnali azt írja, hogy a Momentum 84 fős küldöttgyűlése titkos szavazáson, a szavazók 55 százalékos támogatásával újra Fekete-Győr Andrást választotta meg a párt elnökének.

Fekete-Gyõr András, a Momentum elnöke a párt választási eredményváró rendezvényén a budapesti Városháza parkban 2018. április 8-án
photo_camera Fekete-Gyõr András, a Momentum elnöke a párt választási eredményváró rendezvényén a budapesti Városháza parkban 2018. április 8-án Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

Az elnökségért szintén elinduló Nemes Balázs 26 százalékot, Dukán András Ferenc 18 százalékot kapott. Az elnökválasztáson akkor lett volna második forduló, ha az első fordulóban egyik jelölt sem éri el az 50 százalékos többséget.

Fekete-Győr és a mellette dolgozó négy elnökségi tag mandátuma 2 évre szól. A lap szerint őket még ma megválasztja a Momentum küldöttgyűlése.

A Momentum elnöksége a választási kudarc után jelentette be, hogy lemond, ezt egy hónapja meg is tették(Azonnali)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.