Trump és Kim is megérkezett Szingapúrba

Magyar idő szerint vasárnap délután Donald Trump amerikai elnök is megérkezett Szingapúrba, pár órával azután, hogy Kim Dzsongun már a városállamba érkezett. 

A történelmi találkozó az amerikai és az észak-koreai vezető között kedden fog majd megtörténni Sentosa szigetén. 

Az egyelőre megjósolhatatlan, hogy a találkozó mire fut majd ki, Trump maga is azt állítja, hogy ismeretlen területre lépnek most. Az amerikai remények szerint mindenesetre a találkozásuk egy folyamat kezdete lehet, melynek végén Észak-Korea teljesen feladhatja a nukleáris fegyverarzenálját. 

A két államférfi az elmúlt másfél évben meglehetősen viharos kapcsolatot tudhat a magáénak, fenyegetőzések és barátkozós lépések váltották egymást, a mostani személyes találkozó is úgy festett pár hete, hogy elmaradhat. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.