Annyira kimerült a medve az országjárásban, hogy állatorvosok fogják vizsgálni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Szegedi Vadaspark medveházának egyik elkülönítő helyiségében van jelenleg az a medve, amely Nógrád megyében bukkant fel május végén, és amelyet többszáz kilométeres kóborlás után végül az ország déli részén, Sándorfalva közelében fogtak be.

Úgy volt, hogy egy szakértői bizottság hétfőn dönt a medve sorsáról, végül azonban csak arról határoztak, hogy első lépésben – mivel az állat bizonyíthatóan hatalmas távokat tett meg rövid idő alatt és emiatt fizikailag legyengült – állategészségügyi vizsgálatokat rendelnek el.

Fotó: Kelemen Zoltán Gergely/MTI/MTVA

A medve érdekében szükséges további lépésekről a vizsgálatok alapján, néhány napon belül születik döntés - közölte a Bükki Nemzeti Park.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.