Feljelentette Bayer Zsoltot az MSZP EP-képviselője, mert mást adott a szájába

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az alábbi videón vágta össze Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő, hogy mit adott szájába Bayer Zsolt, és mit mondott ő valójában:

Ujhelyi arról beszélt, hogy büszke magyarként és hazafiként szégyelli a kormányát, Bayer meg azzal szórakoztatta tévéműsorában a közönségét, hogy Ujhelyi szégyelli, hogy magyar, de nem kell neki, mert nem is magyar.

Mindkét kijelentése miatt Ujhelyi feljelentette Bayert, háromszor. Helyreigazítási-, polgári- és büntetőpert is indított.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.