Lebukott a szabolcsi troll, aki hamis érettségivel szerzett magának munkát egy börtönben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Nyíregyházi Járásbíróság 2018. június 8-án gyorsított eljárásban 2 évre próbára bocsátotta J. Á. vádlottat közokirat hamisítás bűntette miatt - közölte a Nyíregyházi Törvényszék. J. Á. még 2016-ban felvételizett egy büntetés-végrehajtási intézetbe közalkalmazottnak.

A felvételi során azonban hamis érettségi bizonyítványt csatolt be.

Ez csak azután derült ki, hogy a börtön ellenőrizte a bizonyítvány hitelességét. Ennek során kiderült, hogy a vádlott soha nem érettségizett, így a benyújtott törzslapszámon nem állítottak ki bizonyítványt számára. A büntetés-végrehajtási intézet ezért kirúgta J. Á-t, és fel is jelentették.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.