Lebukott a szabolcsi troll, aki hamis érettségivel szerzett magának munkát egy börtönben

A Nyíregyházi Járásbíróság 2018. június 8-án gyorsított eljárásban 2 évre próbára bocsátotta J. Á. vádlottat közokirat hamisítás bűntette miatt - közölte a Nyíregyházi Törvényszék. J. Á. még 2016-ban felvételizett egy büntetés-végrehajtási intézetbe közalkalmazottnak.

A felvételi során azonban hamis érettségi bizonyítványt csatolt be.

Ez csak azután derült ki, hogy a börtön ellenőrizte a bizonyítvány hitelességét. Ennek során kiderült, hogy a vádlott soha nem érettségizett, így a benyújtott törzslapszámon nem állítottak ki bizonyítványt számára. A büntetés-végrehajtási intézet ezért kirúgta J. Á-t, és fel is jelentették.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.