Leekens: Nem fordult meg a fejemben, hogy lemondjak

A szombati ausztrál válogatott elleni vereség után kérdezte a Blikk a szövetségi kapitányt, aki a bulvárlap kijelentette:

"nem fordult meg a fejemben, hogy lemondjak. Az érzelmek dolgoznak a szurkolókban, bizonyára azért hangzanak el ilyen vélemények."

Georges Leekens hozzátette: "folyamatosan látom a fejlődést a csapaton. Az eredménnyel nem, de a játékkal elégedett vagyok, motiváltak és szervezettek voltunk, szerencsétlen gólokkal szenvedtünk vereséget az ausztráloktól."

Bár korábban tagadta az erről szóló pletykákat az MLSZ, szerintük havi 10 millió fölött sosem keresett többet magyar szövetségi kapitány, a Blikk most ismét azt állítja

Leekens havi 15 millió forintot keres.

Az első két meccsét el sem vállalta, azóta három vereség, egy döntetlen a mérlege. Miközben, ha igaz a Blikk információja, 

105 milliót tett zsebre. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.