Nem regisztrált a külföldi pénzzel tömött szervezetek listájára, pedig külföldi pénzzel tömték a felcsúti utánpótlás alapítványt

Nem szerepel, pedig kéne a külföldről támogatott szervezetek listáján a 

Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak is, 

írja a K-monitor blogja. A hatmilliárdból gazdálkodó szervezethez nem csak a TAO-felajánlások, adományok és egy százalékos felajánlásokból ömlött a forint, hanem

az UEFA-tól is érkezett egy húszmilliós tétel. 

A külföldről érkezett 20,4 milliót eszközbeszerzése kapta a klub, azzal a szándékkal, hogy

"az Akadémiáról kikerülő növendékek első osztályú csapatba kerülhessenek."

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.