Pompeo: Trump felkészült a tárgyalásokra

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy nappal a történelmi találkozó előtt Mike Pompeo amerikai külügyminiszter hétfőn újságírók előtt kijelentette: 

a végső cél nem változott, csak a teljes, ellenőrzött és visszafordíthatatlan nukleáris leszerelést hajlandó az Egyesült Államok elfogadni Észak-Koreától.

Az előzetes tárgyalások állítólag jól haladnak, Pompeo szerint Amerika kész példátlan biztonsági garanciákat adni a diktatúrának. A külügyminiszter

szerint Trump teljes mértékben felkészült, 

és nagyon optimista a keddi tárgyalások előtt.  (Reuters)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.