Orbán az Aquariusról: Az akarat most visszatért Olaszországba, nagy pillanat ez

POLITIKA
2018 június 12., 11:02
comments 193

"Ami az olasz ügyet illeti, mikor hírt meghallottam csak egyetlen sóhajjal válaszoltam, végre" mondta az Aquarius mentőhajó ügyéről a magyar miniszterelnök kedd délutáni sajtótájékoztatóján. Orbán Viktor újságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy 

"megmondom őszintén annyira lehangoló volt azt hallgatni évekig, hogy a tengeri határokat nem lehet megvédeni, hogy az embernek elment az élettől a kedve." 

Ausztrália példáját hozta a miniszterelnök, ami jóval hosszabb tengeri határát is képes megvédeni. 

Biztos vagyok benne, hogy eddig nem a képesség, hanem az akarat hiányzott. Az akarat most visszatért Olaszországba. Nagy pillanat ez,

tette hozzá. Orbán sok sikert kívánt az olasz kormánynak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.