A Úszószövetség elnöke szerint "Katinka politikai és társadalmi támogatottsága igen nagy"

sport
2018 június 13., 08:47
comments 88

Többször beszélgettek, ami során megerősítette, hogy a tokiói olimpiáig úszni fog, mondta Hosszú Katinkáról a Magyar Úszószövetség elnöke a Nemzeti Sportnak adott interjújában. Wladár Sándor arra a kérdésre, hogy milyen a kapcsolata az úszónővel, azt válaszolta, hogy 

"normális. Nem baráti, de nem is hiszem, hogy annak kell lennie. A legfontosabb, hogy Katinka és a szövetség között újra van kommunikáció."

Bár konkrétan nem került szóba a Duna Aréna és zavaros bérleti viszonyai, általánosságban arról, hogy Hosszú Katinka milyen kiváltságokat élvezhet, Wladár annyit mondott, hogy mivel ő 

"a magyar úszósport legeredményesebb versenyzője, egyúttal különálló szigete, és igen, járnak neki a kiváltságok, ám nem én adom neki őket! Általában sok minden jár neki, kell is, hogy járjon, de a mértékre nem tudok józan választ adni, merthogy a mértéket nem ismerem. Annyit bizonyosan elmondhatunk, hogy Katinka politikai és társadalmi támogatottsága igen nagy, és én a magam részéről ennek örülök."

Shane Tusup szerinte nem fog visszatérni Magyarországra. A szövetség első embere szerint "nagy csodának kellene ahhoz történnie, hogy beilleszkedjen a magyar edzők közé."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.