A Úszószövetség elnöke szerint "Katinka politikai és társadalmi támogatottsága igen nagy"

Többször beszélgettek, ami során megerősítette, hogy a tokiói olimpiáig úszni fog, mondta Hosszú Katinkáról a Magyar Úszószövetség elnöke a Nemzeti Sportnak adott interjújában. Wladár Sándor arra a kérdésre, hogy milyen a kapcsolata az úszónővel, azt válaszolta, hogy 

"normális. Nem baráti, de nem is hiszem, hogy annak kell lennie. A legfontosabb, hogy Katinka és a szövetség között újra van kommunikáció."

Bár konkrétan nem került szóba a Duna Aréna és zavaros bérleti viszonyai, általánosságban arról, hogy Hosszú Katinka milyen kiváltságokat élvezhet, Wladár annyit mondott, hogy mivel ő 

"a magyar úszósport legeredményesebb versenyzője, egyúttal különálló szigete, és igen, járnak neki a kiváltságok, ám nem én adom neki őket! Általában sok minden jár neki, kell is, hogy járjon, de a mértékre nem tudok józan választ adni, merthogy a mértéket nem ismerem. Annyit bizonyosan elmondhatunk, hogy Katinka politikai és társadalmi támogatottsága igen nagy, és én a magam részéről ennek örülök."

Shane Tusup szerinte nem fog visszatérni Magyarországra. A szövetség első embere szerint "nagy csodának kellene ahhoz történnie, hogy beilleszkedjen a magyar edzők közé."

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.