Donald Trump leostobázta Robert De Nirót

"Robert De Niro, egy nagyon alacsony IQ-jú személy túl sok ütést kapott a fejére igazi bokszolóktól a filmjeiben" - írta a Twitterén Donald Trump. Az Egyesült Államok elnöke csöppet megsértődött azon, hogy De Niro a Tony-díj átadóján káromkodásokkal teli beszédben küldte el melegebb éghajlatra.

Trump szerint De Niro olybá tűnt, mint aki erős ütéseket kapott a fejére, ezért össze van zavarodva. "Gondolom nem fogja fel, hogy a gazdaságunk a legjobb valaha, a foglalkoztatás minden idők csúcsán van és sok cég záporozik vissza az országba" - írta az elnök, aki ezek szerint időt tudott szakítani a Tony-díj gálájára, pedig nem sokkal korábban, Kim Dzsongunnal folytatott, szerinte rendkívül eredményes, az aláírt nyilatkozat alapján legfeljebb csak jelképes sikereket elérő csúcstalálkozója után még azt állította, hogy 25 órája van talpon.

Pedig annyira nem érhette meglepetésként De Niro beszéde, a színész sosem titkolta ellenszenvét. Annyira nem, hogy a 2016-os választási kampányban még veréssel fenyegette Trumpot, akit "idiótának" és "nemzeti katasztrófának" nevezett. (Via BBC)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.