Egy orosz képviselő figyelmeztette a helyi nőket, hogy véletlenül se feküdjenek le idegenekkel a focivébé alatt

Az Állami Duma családügyi bizottságának elnöke, Tamara Pletnyova felszólította az orosz asszonyokat, hogy ne feküdjenek le külföldiekkel a világbajnokság ideje alatt, mert baj lehet belőle.  Pletnyova egy rádióinterjúban beszélt arról, hogy az ilyen viselkedés vezet oda, hogy aztán a gyerekeknek egyszülős családokban kell felnőniük. 

Tamara Pletnyova. Fotó: Vladimir Fedorenko/Sputnik

Úgy emlékszik, pont ugyanez történt az 1980-as moszkvai olimpia idején is. Szerinte ekkor jelentek meg Oroszországban az egyedülálló anyák, az ilyen kapcsolatokból született gyerekeknek pedig még a szovjet időkben is sokat kellett szenvedniük,

különösen ha az apa egy másik rasszhoz tartozott. A legjobb megoldás a politikus szerint, ha eleve csak orosz állampolgárokkal házasodnak össze, és velük alapítanak családot. Úgy látja, hogy a külföldiekkel még a házasság is necces, mert válás után elvihetik a gyereket. Elmondása szerint sok olyan lány jelenik meg sírva a bizottságánál, akinek elvitték a gyerekét. (Svoboda.org)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.