Egy orosz képviselő figyelmeztette a helyi nőket, hogy véletlenül se feküdjenek le idegenekkel a focivébé alatt

Az Állami Duma családügyi bizottságának elnöke, Tamara Pletnyova felszólította az orosz asszonyokat, hogy ne feküdjenek le külföldiekkel a világbajnokság ideje alatt, mert baj lehet belőle.  Pletnyova egy rádióinterjúban beszélt arról, hogy az ilyen viselkedés vezet oda, hogy aztán a gyerekeknek egyszülős családokban kell felnőniük. 

Tamara Pletnyova. Fotó: Vladimir Fedorenko/Sputnik

Úgy emlékszik, pont ugyanez történt az 1980-as moszkvai olimpia idején is. Szerinte ekkor jelentek meg Oroszországban az egyedülálló anyák, az ilyen kapcsolatokból született gyerekeknek pedig még a szovjet időkben is sokat kellett szenvedniük,

különösen ha az apa egy másik rasszhoz tartozott. A legjobb megoldás a politikus szerint, ha eleve csak orosz állampolgárokkal házasodnak össze, és velük alapítanak családot. Úgy látja, hogy a külföldiekkel még a házasság is necces, mert válás után elvihetik a gyereket. Elmondása szerint sok olyan lány jelenik meg sírva a bizottságánál, akinek elvitték a gyerekét. (Svoboda.org)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.